Fra min Gæstebog

Her har mine deltagere skrevet om deres oplevelser fra min undervisning.
Jeg har skrevet nogle af dem ned her - sammen med nogle af dem, jeg har fået via sms under corona-nedlukningen:

"Jeg har aldrig før prøvet yoga, og startede så hos Sohan. Jeg oplevede en meget grundig og kompetent undervisning, hvor Sohan er meget opmærksom på hver enkelt elev, og vores bevægelser, således at de bliver lavet korrekt og uden skader. Der er meget fokus på at vi skal lære at lytte til vores krop og de signaler den sender, og intet må gøre ondt. Jeg oplever en meget kærlig og omsorgsfuld undervisning hvor jeg kommer helt ned i kroppen og mærker den, hvilket jeg pga. min PTSD i den grad skal mindes om. Jeg har i flere år vågnet med nakke, rygsmerter og hovedpine pga. spændinger i kroppen, allerede efter 1 yoga-time hos Sohan var det stort set forsvundet, det har virkelig været en en vild oplevelse at mærke hvor godt det er for min krop. Så konklusionen for mig, yoga er kommet for at blive. TAK Sohan fordi du er så dygtig en underviser."
Kærlig Hilsen Sysser Nørbæk.
"Kære Sohan, hvor er det fantastisk at gå til Yoga her hos dig. Det er godt for både kroppen og den indre ro. Dejligt med dit gode humør - altid med et smil på læben."
Kærlig Hilsen Lise.

"Hej Sohan, jeg vil gerne fortsætte til yoga to gange om ugen. Det gør absolut noget godt for min krop, jeg kan fortælle at sidst vi var i sommerhus kunne jeg meget lettere bestige de stejle klitter, utrolig dejlig oplevelse, en stor tak til dig."
Hilsen Elitha.
"Kære Sohan, Det var for mig, en rigtig god Pilates i går. Den gode gennemgang af øvelserne. Om det er fordi jeg i dag bedre forstår sproget, var moden til at tage imod, ved jeg ikke. Min forståelse voksede. Øvelserne blev nemmere at udføre. Dermed sikkert også at få større udnytte. Tak for det."
Kh. Karin.

"Hej Sohan, det er så dejligt at prøve at dyrke Pilates og Yoga flere gange om ugen, jeg begynder at mærke forskel i min krop, og hvordan jeg udfører øvelserne, det er fedt! Så derfor tager jeg en uge mere med 3 dages zoom."
Kh Inge Møller.
 
"Kære Sohan, Tusind tak for uundværlig zoom yoga og pilates undervisning i en svær tid. Tak for din måde at undervise på og tak for din store generøsitet."
Kærlig hilsen Anne - Mie.

"Kære Sohan, Tusind tak for i aften (Yoga over Zoom). Det var lige det min krop manglede. Tilpas med øvelser og din dejlige rolige stemme. Glæder mig allerede til på onsdag."
Knus fra Alice.
"Tak for nogle gode omgange Pilates over zoom. Du ønskes en rigtig god sommer."
Kh Susanne.
"Kære Sohan. Jeg har gået til yoga i 30 år på forskellig vis. Nu hvor jeg er begyndt på Pilates, har det givet et ryk i bevidstheden af muskelgrupper som er meget fantastisk, en kropsbevidsthed som bare udvider sig fortløbende. "
Lulu Thuesen.
"Kære Sohan. Tak for rigtig god pilates! Jeg vil helt sikkert deltage i din undervisning igen fremover. Sohan formår at undervise på en super effektiv måde. Hun er enormt dygtig til at beskrive øvelserne, både teknisk og visuelt. Hun er meget opmærksom på alle deltagere og god til at komme med de små rettelser, der gør at øvelsen giver bedst muligt. Mine varmeste anbefalinger. Klart den bedste pilates jeg har prøvet, uden sammenligning. "
Dbh. Maria Hansen.
"Kære Sohan. Tak for dejlige og fyldestgørende yogatimer. Du er rolig, afslappet og behagelig at være hos, og jeg har nydt timer hos dig. Fortsæt det gode arbejde, jeg sender dig ros og positive ord med på vejen."
Kh. Lisbeth K. (Slagballe)
"Kære Sohan. Hørelsen er vendt tilbage takket være pilates og yoga. Det er over et år siden Kiropraktor Jørgen har haft fat i mig. Tusinde Tak."
Kh. Ann.
"Kære Sohan. Tak for gode timer her. Jeg nyder dem alle. Godt du startede, da vores "gamle" yoga lærer måtte stoppe og flytte."
Kh. Bente.
"Jeg har haft uro i mit hoved efter en blodprop. Yoga har været rigtig god til at afhjælpe denne uro."
Jonna.
"Kære Sohan, en fantastisk forandring for mig. Du er god, du er sej, du er skøn, og jeg nyder min onsdag som bare pokker."
De varmeste hilsner fra Susanne.
"Glæder mig til hver uge til at skulle til pilates. Både min krop og sind har stor glæde og udbytte af pilates øvelserne. Små skavanker er forsvundet, min krop føles stærkere og jeg sover som en baby efter pilates."
Helle D.
"Kære Sohan, Yoga giver mig mere energi og holder mig i god form. Det kan anbefales."
K. hilsen Maria S
"Kære Sohan, for 4 mdr. siden havde jeg aldrig prøvet yoga. Jeg troede jeg skulle gå til yoga for af styrke min ryg og mave - muskulatur - efter anbefaling fra kiropraktor, men for mig er yoga blevet så meget mere end det: Jeg undres igen og igen over hvad det kan i forhold til at udspænde og afspænde og dermed styrke alle dele af kroppen. Samtidig med at det giver ro og styrke til kroppen, giver det mig en fantastisk følelse af orden og ro i hovedet og sindet.
  Det giver mig ny energi til arbejdet og ugen der kommer - min eneste ærgelse er at jeg ikke har mødt yoga før i mit liv! Tak for yoga, Sohan, - og ryggen den har det godt."
Kærlig hilsen Anne-Mie
"Da jeg kom hjem efter min første Yoga-time hos dig, sov jeg dybt i ni timer - klar til verden.."
Vh Lene
"Da jeg kom i dag, havde jeg så ondt i ryggen, at jeg næsten ikke kunne gå. Det gik over og nu har jeg det så meget bedre."
Mange tak - hilsen Susanne Bak H.
"Kære Sohan, tusind tak for en god sæson Pilates. Jeg kan virkelig mærke at det har været super god træning for krop og sind. Jeg kan mærke at mine smerter er blevet mindre og at jeg har fået mere kontrol over min krop. Du er en inspirerende instruktør der retter og hjælper os med at finde de "glemte" muskler mm. Dejligt at du åbner dit hjem for os og glæder mig til at komme igang igen efter sommer ferien. Rigtig god sommer til dig og din familie."
Knus Pia
"Tak for dejlig yoga idag. Du er simpelthen meget dygtig, intuitiv og nærværende!"
Linda Overgaard
"Kan anbefale Sohans Pilates på det varmeste"
Hilsen Kirsten 
"Jeg holder meget af din på en gang rolige og energifyldte måde at undervise på.
Kan tydeligt mærke en øget styrke og kropsbevidsthed. Nyder mit ugentlige "frikvarter" her."
Helle Sofie Bak
"Efter en hektisk arbejdsdag er det dejligt at komme til Pilates hos dig.
Jeg er nødt til at slippe dagen og være til stede for at kunne gøre øvelserne rigtigt, og det er derfor dejligt at kunne tømme hovedet for dagens opgaver og overgive mig til Pilates og dig.
På trods af en hektisk arbejdsdag går jeg afslappet og "øm-mavet" herfra."
Laila Rod Lange
"Virkelig afslappende følelse efter en omgang Pilates, det føles rart, og man kan efter nogle gange mærke virkelig forskel i holdning og mavemuskler."
Helle Lund Sørensen
"Mange tak for nogle gode lærerige tirsdage."
Liselotte Kudsk