Om mig

Pilates

Jeg underviser i Pilates, og er blevet færdiguddannnet Pilates-instruktør i 2014. Jeg har haft Pilates-hold siden og er blevet meget begejstret for denne træningsform, det er virkelig en dejlig måde at arbejde med sin krop på. Se nogen af mine deltageres udtalelser om min undervisning her.

Yoga

Fra maj 2017 underviser jeg også i Yoga. Jeg lægger især vægt på, at vi udfører øvelserne i et roligt tempo, med opmærksomhed på kroppen og hele tiden lytter til dens signaler. Jeg oplever især, hvordan yogaen supplerer Pilates.

Meditation/Mindfulness

Jeg har mediteret siden 1976 i mange forskellige sammenhænge og mange forskellige teknikker. Altid med det for øje, at lytte til mig selv og være så ærlig med mig selv, som jeg kunne. Jeg har altid haft fokus på, at meditation skal være en del af livet, så det bliver levende og bevægeligt og ikke en statisk tilstand.

Step-aerobic og Træning på bold

Jeg har kørt hold i step-aerobic under bl.a. DGI i Brædstrup igennem 10 år, og har også i en del år undervist i træning på bold. I øjeblikket underviser jeg ikke i nogle af delene, men måske sætter jeg hold op igen på et tidspunkt.
De mange år med step-aerobic har givet mig god erfaring i at fungere som underviser.

  

Jeg har arbejdet som grafisk designer i mit og min mands firma Tao Design gennem 20 år, vi har nu valgt at trappe det ned, men jeg har  stadig få faste kunder, ved siden af min undervisning.